Events Nieuws

Ik ben los!!!

Daar ga ik dan! Los van alles, het avontuur ligt aan mijn voeten!

Alvorens mijn vertrek kreeg ik een warming-up samen met kids uit het Prinses Máxima Centrum. Er werd gedanst, gecrost met de skelter en natuurlijk mochten ze even op “the beast” een rondje rijden. Prachtig vonden ze het om op zo’n grote fiets te zitten.

Na de lovende woorden van bestuurslid Rob Pieters en een intens afscheid van familie en vrienden vertrok ik door een toejuichende haag van mensen.

Ik fiets de vrijheid en het avontuur te gemoed. De eerste etappe is richting Nijmegen, waar ik bij goede vriend Makz een laatste nachtje in een bed slaap. Daarna veranderen de muren in tentdoek en mijn bed in een matje. Het enthousiasme en vrijheid giert door mijn lijf, wat een heerlijk gevoel!

16 Reacties

 • Jan

  Ha jong, was toppie om dit vrijdag mee te maken. Behouden vaart en we keep in touch!

  Reply
 • Monique en Tijn Smits

  Beste Jitse ook van ons – vanuit onze vakantie in de USA veel suc6

  Reply
 • Roelf Mik

  Heel veel succes & plezier op je avontuur!

  Reply

Reageren