Vlog

Herenigd

Nieuwe uitdaging en nieuwe ervaringen zijn prachtig en ze worden verdubbeld als je ze deelt met andere. Eind oktober kwam mijn jongere broer Taco mij opzoeken. Samen fietse we dwars door Zwitserland richting Lugano. Dat ging niet helemaal zonder slag of stoot. Bekijk hier ons avontuur in de Zwitserse bergen.

10 Reacties

 • Jan

  2100m, ik vind 21m al hoog 😉 gaaf filmje jôh. ‘ t blijft een mooi land, op naar de volgende vlog!

  Reply
  • Jitse

   Haha ja de Nederlandse standaard van “bergen” ben ik al vergeten. Het is veel klimmen maar dat is gek genoeg ook wel lekker;)

   Reply
 • ton

  Ha die Jits, gaaf man. Ik ben er ook op twee wielen geweest, meerder malen zelfs, en ooit ook met een tentje. Maar ik had wel hulp: de oude BMW met 24 en de laatste keer met 100 paardenkrachten. Toch een beetje anders. Knap gedaan en hartelijke groet, Ton

  Reply
 • Anne

  Mooi om jullie samen te zien!
  Begin al steeds uit te kijken naar je vlogs😉😘
  Ga zo door topper

  Reply
 • lineke

  Zo leuk! Wat een avontuur!

  Reply

Reageren