Vlog

Panta Rei

Afgelopen weken is er weer een hoop gebeurd. Ik fietste een stuk van de Tuscany trail, een bedenvaarts route dwars door Toscane. Ik werd aangehouden door de politie en ik deed vrijwilligers werk in Centro Panta Rei. Een centrum waar men kan leren over zichzelf en een ecologische manier van leven. Panta Rei betekend letterlijk alles vloeid. Voor mij was het in het begin wat onwennig omdat er weinig mensen Engels spreken. Ik wist niet hoe het in zijn werk ging en voelde mij alleen omdat ik niet kon communiceren met de mensen. Gelukkig waren er een aantal die wel Engels spraken. Door goed te luisteren begreep ik enigsinds waar het over ging en te kijken naar de lichaamstaal kon ik toch wat mee krijgen van de gesprekken. Ik heb tijd voor mezelf genomen om even tot rust te komen en kon toch genieten van de prachtige Italiaanse taal het eten en de liefde en harmonie van deze bijzondere plek. Ik heb enorm veel geleerd en ben enorm blij dat ik hier even pauze heb mogen nemen. Ik voel me happy en ben klaar om mijn weg te vervolgen richting het zuiden.  Kijk hieronder mijn nieuwe vlog!

8 Reacties

 • Hans Van Ek

  Dag Jitse !
  Heb je een drone bij je ?
  Met veel plezier bekijk ik jouw vlogs Jitse
  Veel plezier, geniet en wees voorzichtig

  Groet van Hans

  Reply
  • Jitse

   Jazeker!!!

   Reply
  • Jitse

   Ik ben blij dat je ervan geniet:)

   Reply
 • Jan

  Ha lekker jong,
  die drone is echt een meerwaarde voor je vlogs, fantastisch! Mooi centrum, blijven warme mensen die Italo’s. En je ziet maar, de politie is je beste vriend😉
  Ik zou zeggen, houd je stuur recht en je weet, ‘pindakaas rules’😍

  Reply

Reageren