Vlog

Bijzonder Albanië

Na 2 bijzondere maanden in Italië heb ik met pijn in mijn hart de oversteek gemaakt richting in Albanië. Pijn in mijn hart omdat ik van Italië ben gaan houden om haar schoonheid, heerlijke eten en haar gepassioneerde volk. Maar ook omdat ik mij er echt thuis voelde, een land waar ik prima zou kunnen wonen. Ik heb mooie mensen om mij heen gehad en om dit los te laten en weer verder te gaan was lastig. Ik ben dankbaar voor de mooie periode die ik daar gehad heb.
Enigsinds zenuwachtig baan ik mij een weg door de sneeuw richting Ancona, waar ik de boot pak naar Albanië. Zenuwachtig omdat ik al 3 weken niet op de fiets heb gezeten, zenuwachtig hoe het weerzien met mijn ouders gaat zijn.
Eenmaal onderweg voelt het ook weer heerlijk en voel ik mij vrij. Het verlangen om mijn ouders weer te zien groeit en ik ben nieuwsgierig naar Albanië. Ben jij ook nieuwsgierig? Kijk dan snel mijn nieuwe vlog! Klik hieronder, veel kijk plezier!

8 Reacties

 • Jan

  Hé mooie baardaap, weer een mooie vlog!
  Ondertussen de verhalen van Ries en Yvonne gehoord, wel ff wat anders als Soest😜 Ik blijf het zeggen, die drone is echt een fantastische aanvulling op je vlog.
  Ik wens je een behouden trip verder❤️

  Reply
  • Jitse

   Bedankt Jan! Het is zeker wat anders haha. Ander leven, andere gebruiken en omstandigheden. Elk land heeft weer zijn eigen karakter kan je zo zeggen en dat is heel interessant om te zien! De drone zorgt zeker voor hele gave shots! More is coming;)

   Reply
 • Peek

  Ga zo door. Zelf wil ik ook een behoorlijk aantal km’s fietsen en in den vreemde kunnen overnachten. Wat is de app, waarover je sprak, waarop je mogelijk een slaapplaats kunt vinden in een onbekende stad ?

  Veel succes Verde, maar het echte werk moet nog konen, toch ?

  Reply
  • Jitse

   Hi, wat gaaf!! Ik gebruik het platform Couchsurfing. Het idee is dat mensen onderling een onderdak beschikbaar stellen in de vorm van een bed of bank voor een gratis overnachting. Je meld je aan en stelt daarbij ,als je de mogelijkheid heb, voor andere couchsurfers je bank beschikbaar. Zo zijn er in elk land en letterlijk bijna elk dorp waar dan ook slaapplekken te vinden. Je stuur die mensen een verzoek met berichtje over je reis en vraagt of ze in de gelegenheid zijn om je te hosten. Als iemand accepteert, wat 90% van de gevallen wel gebeurt, dan heb je een gratis slaapplek. Ik vind het geweldig en het levert geweldige contacten op. Je ziet hoe de cultuur is bij mensen thuis. Wanneer ga je en waar naar toe?

   Reply

Reageren