Vlog

Hasta la Vista

Afgelopen weken heb ik doorgebracht in zuid Albanië, waar ik gewerkt heb als vrijwilliger in hostel Hasta la Vista. De kelder van het hostel was tot nu toe nog een opslagplaats maar deze hebben we omgetoverd tot een plek om te relaxen voor de gasten van het hostel. Het idee was om de bar te bouwen door middel van het hergebruiken van materiaal en inplaats van nieuw meubilair te kopen. In project wat mij direct aansprak. Kijk hier mijn vlog hoe we deze milieuvriendelijke bar hebben gebouwd!

6 Reacties

 • Regine

  Wat ben je toch een bofbil!! Je geniet volop zo te zien!!

  Reply
 • Jan

  Hé droneman,
  nee geen droomman, hoewel je vlogs soms als een droom zijn. Ziet er weer goed uit en ik verbaas me hoe mooi het weer is.
  Succes in Griekenland, misschien komen we elkaar tegen in Zakinthos over een paar maanden😎

  Reply
  • Jitse

   Ik heb alle regen er uit geknipt Jan;) Dankjewel, ik zit nu in Athene en daar blijf ik denk ik wel even echt een hele toffe stad!

   Reply

Reageren