Vlog

Bestolen

Gedurende het reizen gebeuren er soms dingen die je niet vanaf de bank thuis had kunnen voorstellen. Tot nu toe leek alles een sprookje maar ik kan er niet omheen dat er ook mindere momenten zijn. Alles vloeit op en neer als golven in de zee. Maar soms stormt het en dan is de boot nauwelijks te houden. Op zo’n boot zit ik op het moment, in de storm.

Een heftige ervaring die zich moeilijk laat omschrijven in woorden. Via Instagram is het bericht even in de lucht maar door alle heftige verwarring en emoties is het bericht nog niet op de website terecht gekomen. Vandaar bij deze. Mijn verhaal over de overvalling.

12 Reacties

 • Regine

  Woooh Jitse, wat een vervelende nare ervaring voor je. Naast de overval begrijp ik dat je al minder in je vel zat. Ik hoop dat je opkrabbelt en je enthousiasme weer vindt. Kop op en kijk vooral wat goed gaat. Ooit zei je dat tegen mij en het hielp. Toi toi!!

  Reply
 • Marie-Thérèse Jager

  Lieve Jitse
  Wat vind ik dit erg voor je
  Maar kijk “shit happens”
  Kop op gelukkig ben je nog heel!!!
  Maar wel een illusie armer…..
  Mocht de verzekering onverhoopt moeilijk doen moeten wij het bedrag per kilometer verhogen
  Gedeelde smart is halve smart!!
  Pas op jezelf😘😘😘

  Reply
  • Jitse

   Dankjewel voor je support Marie-Thérèse!

   Reply
 • Hanneke Hoekstra

  waardeloos Jitse, je krijgt het wel voor je kiezen in je keuze voor “het goede” en je vertrouwen in de mensheid. MAAR: het had makkelijk erger kunnen zijn. Je fiets kwijt bv lijkt me nog minder…. Ga door met je reis, Hanneke Hoekstra

  Reply
 • George Moschopoulos

  I’m so sad about the people of my city

  Reply
  • Jitse

   Its a pitty but i believe that they wouldn’t do it if they had other options. Eventually it turn out all good ✌️

   Reply

Reageren