Vlog

Van negatief naar positief!

Het was verreweg de meest bizarre week van mijn reis. Allereerst werd na mijn mobiel ook mijn fiets met bagage gestolen. Ik voelde me leeg kan was volledig uit het veld geslagen, ik zat diep in de put.

Vervolgens zocht ik de media op in Griekenland om te proberen mijn fiets terug te vinden. Dit werd bizar groot en mijn oproep ging viral. Ik was op alle grote kanalen te zien, zelfs op het nationale journaal. Maar helaas zonder resultaat ,behalve dat mensen mij herkennen op straat haha.

Inmiddels waren er in Nederland al voorbereiding aan de gang voor een crowdfunding. Ik sprong in de boot en daar gingen we. Drie dagen keihard bikkelen om geld bij elkaar te krijgen voor een nieuwe fiets.

Ook de media in Nederland sloot aan en werden er interviews gepubliceerd door het AD, RTL Nieuws, Gooi en Eemlander, Baarsche en Soester courant. Nadat bekende Nederlander, Bas Smit, het bericht had gedeeld op zijn Instagram ging het als een trein. Het resultaat van deze rollercoaster…bekijk het hieronder!

Geen Reacties

Reageren