Vlog

Een weekend in een paradijs!

Na alle hectiek van afgelopen weken had ik even rust nodig. Even terug trekken en omringd zijn door natuur, dit geeft mij altijd veel rust. Uitrekende nu ging er een groep vrienden van mijn Couchsurfing gastheer / vriend naar deze magisch plek in de buurt van Kavala. Een verlaten hotel met natuurlijke warmwater bronnen, een rivier en 15 minuten lopen vanaf de zee.
Alvorens ik kan vertrekken heb ik ontmoeting met de burgemeester van Thessaloniki, Mr. Boutaris. Een bijzondere man en zeker geen allerdaagse politicus. Hij wil mij graag ambassadeur van de stad maken en een positieve draai te geven aan wat er gebeurd is. Hier later meer over. Een dag later vertrok ik met de bus reisde ik naar deze magische plek, waar een avontuur begon…bekijk hier mijn nieuwe vlog.

Geen Reacties

Reageren