Vlog

He, we’re going to Ibiza!

Het is een tijdje stil geweest. Met als reden dat ik weer even terug in Nederland ben en er nogal veel op mij af kwam. Een bijzondere ervaring op zich zullen we maar zeggen. Na alles wat ik mee gemaakt heb afgelopen 9 maanden is het bijzonder om terug te zijn in eigen land. Daar waar alles bekend is. Het niet hoeven zoeken naar een slaapplek, niet hoeven aftasten wie en wat kan ik vertrouwen, geen vreemde taal om heen horen en gewoon een stukje te kunnen gaan fietsen zonder kaart, het zijn ineens allemaal bijzondere ervaringen.Opnieuw kom ik in een achtbaan terecht waar van allerlei onverwachtse dingen gebeuren.

Ik ben ongeveer een maandje terug in Nederland als ik tijdens een avondje stappen Blanca tegenkom in het Skatecafe in Amsterdam. We hebben meteen een fijne connectie en lullen de oren van elkaars kop. Al snel daarna spreken we af en ontstaat er iets moois tussen ons. Nog geen twee weken later gaan we samen een nachtje naar de Veluwe met een oud Volkswagen campertje en zijn we even helemaal weg in eigen land. Kort daarna vertrekt Blanca naar Ibiza voor haar werk waar ze een maand zal zijn. In de tussentijd zou ik mijn reis vervolgen en zouden we elkaar waarschijnlijk lang niet meer zien.
Laat ik nou al heel lang een keer naar Ibiza willen. Onze slogan zegt niet voor niets “Live your dreams”. Dus ja ik had besloten en pakte mijn tasje op weg om opnieuw een droom in vervulling te brengen.
Het klinkt allemaal te mooi om waar te zijn en ook op Ibiza was er een kleine keer zijde aan dit mooie verhaal… kijk hieronder hoe dat afloopt!

4 Reacties

 • Marie-Therese Jager

  Dag Jitse
  Eindelijk weer een bericht van jou….ik had foto’s gezien maar die toonden alleen een verliefde Jitse en niet het ‘drama’ van Ibiza…..
  Sterkte bij je hopelijk spoedig herstel. En ik vind je heel dapper dat je verder gaat met het verwezenlijken van ‘your dreads’.
  Doe alleen een beetje voorzichtig. Tot gauw!!!
  MT

  Reply
  • Jitse

   Hi Marie, Wat een lief berichtje! Ik ben inmiddels dankzij oud collega’s weer opgelapt en kijk ik uit naar het vervolg van part 2 of dreamcycle to India 🙂

   Reply

Reageren