Vlog

Re-united

New challanges and new experiences are beautiful and the value will be doubled when you share them. The end of october my younger brother Taco visited me. Together we crossed Switzerland on the bike toward Lugano. This didn’t when without struggles. Watch here our adventure in the Swiss mountains.

10 Comments

 • Jan

  2100m, ik vind 21m al hoog 😉 gaaf filmje jôh. ‘ t blijft een mooi land, op naar de volgende vlog!

  Reply
  • Jitse

   Haha ja de Nederlandse standaard van “bergen” ben ik al vergeten. Het is veel klimmen maar dat is gek genoeg ook wel lekker;)

   Reply
 • ton

  Ha die Jits, gaaf man. Ik ben er ook op twee wielen geweest, meerder malen zelfs, en ooit ook met een tentje. Maar ik had wel hulp: de oude BMW met 24 en de laatste keer met 100 paardenkrachten. Toch een beetje anders. Knap gedaan en hartelijke groet, Ton

  Reply
 • Anne

  Mooi om jullie samen te zien!
  Begin al steeds uit te kijken naar je vlogs😉😘
  Ga zo door topper

  Reply
 • lineke

  Zo leuk! Wat een avontuur!

  Reply

Leave a Reply