Vlog

Panta Rei

Last weeks a lot happend to me. I cycled the Tuscany trail, a pelgrims route in Italy. I got caught by the police and i vollenteerd at Panta Rei. A centre where you can learn about yourself and a ecological way of living. Panta Rei means litterly everthing flows.  In the beginning it was hard for me because not many people speak English and I felt alone because I couldn’t communicate. Luckily there where some people who could speak English. Trough listening carefully and looking at their body language i could understand a little bit of the conversation. I took some time for myself to relax and i could enjoy the beautiful Italian language, the delicious food and the love and harmony of this amazing place. I learn a lot and i’m very grateful that i could take a break here . I feel very happy and ready to move on to the south.  oor mij was het in het begin wat onwennig omdat er weinig mensen Engels spreken. Ik wist niet hoe het in zijn werk ging en voelde mij alleen omdat ik niet kon communiceren met de mensen. Gelukkig waren er een aantal die wel Engels spraken. Door goed te luisteren begreep ik enigsinds waar het over ging en te kijken naar de lichaamstaal kon ik toch wat mee krijgen van de gesprekken. Watch below my new vlog!

8 Comments

 • Hans Van Ek

  Dag Jitse !
  Heb je een drone bij je ?
  Met veel plezier bekijk ik jouw vlogs Jitse
  Veel plezier, geniet en wees voorzichtig

  Groet van Hans

  Reply
  • Jitse

   Jazeker!!!

   Reply
  • Jitse

   Ik ben blij dat je ervan geniet:)

   Reply
 • Jan

  Ha lekker jong,
  die drone is echt een meerwaarde voor je vlogs, fantastisch! Mooi centrum, blijven warme mensen die Italo’s. En je ziet maar, de politie is je beste vriend😉
  Ik zou zeggen, houd je stuur recht en je weet, ‘pindakaas rules’😍

  Reply

Leave a Reply