Vlog

Extraordinary Albania

After 2 months wandering in Italy i made ,with pain in my heart, the cross over to Albania. Pain in my heart because i felt in love with Italy because of her beauty, diliscous food and her passionated people. But also because i really felt at home in Italy, i really see myself living there. I met beautiful people and it was difficult to let that go and move on. I am grateful for the beautiful time i had in Italy.
A bit nervous i am trying to find my way trough the snow towards Ancona where i’m taking the ferry to Albania.Nervious because I didn’t cycle for 3 weeks, nervous to see my parents again.
When I’m on the move it feels great and i feel the freedom. The desire to see my parents grows and I’m curious about Albania. Are you curious as well? Check below my new video! Have fun!

8 Comments

 • Jan

  Hé mooie baardaap, weer een mooie vlog!
  Ondertussen de verhalen van Ries en Yvonne gehoord, wel ff wat anders als Soest😜 Ik blijf het zeggen, die drone is echt een fantastische aanvulling op je vlog.
  Ik wens je een behouden trip verder❤️

  Reply
  • Jitse

   Bedankt Jan! Het is zeker wat anders haha. Ander leven, andere gebruiken en omstandigheden. Elk land heeft weer zijn eigen karakter kan je zo zeggen en dat is heel interessant om te zien! De drone zorgt zeker voor hele gave shots! More is coming;)

   Reply
 • Peek

  Ga zo door. Zelf wil ik ook een behoorlijk aantal km’s fietsen en in den vreemde kunnen overnachten. Wat is de app, waarover je sprak, waarop je mogelijk een slaapplaats kunt vinden in een onbekende stad ?

  Veel succes Verde, maar het echte werk moet nog konen, toch ?

  Reply
  • Jitse

   Hi, wat gaaf!! Ik gebruik het platform Couchsurfing. Het idee is dat mensen onderling een onderdak beschikbaar stellen in de vorm van een bed of bank voor een gratis overnachting. Je meld je aan en stelt daarbij ,als je de mogelijkheid heb, voor andere couchsurfers je bank beschikbaar. Zo zijn er in elk land en letterlijk bijna elk dorp waar dan ook slaapplekken te vinden. Je stuur die mensen een verzoek met berichtje over je reis en vraagt of ze in de gelegenheid zijn om je te hosten. Als iemand accepteert, wat 90% van de gevallen wel gebeurt, dan heb je een gratis slaapplek. Ik vind het geweldig en het levert geweldige contacten op. Je ziet hoe de cultuur is bij mensen thuis. Wanneer ga je en waar naar toe?

   Reply

Leave a Reply