Vlog

Hasta la Vista

I spend the last couple weeks in the South Albania, i worked as a vollenteer in hostel Hasta la Vista. The basement was a storage till now but we turned it into a place to relax for the guest of the hostel. The idea was to make a bar out of left over materials.  Pollution is a big issue in Albania, there is trash everywhere. So why not use it instead of buying new furniture? That mindset got my motivated to help! Check out how we build the eco friendly bar!

6 Comments

 • Regine

  Wat ben je toch een bofbil!! Je geniet volop zo te zien!!

  Reply
 • Jan

  Hé droneman,
  nee geen droomman, hoewel je vlogs soms als een droom zijn. Ziet er weer goed uit en ik verbaas me hoe mooi het weer is.
  Succes in Griekenland, misschien komen we elkaar tegen in Zakinthos over een paar maanden😎

  Reply
  • Jitse

   Ik heb alle regen er uit geknipt Jan;) Dankjewel, ik zit nu in Athene en daar blijf ik denk ik wel even echt een hele toffe stad!

   Reply

Leave a Reply